Garantie & Vervanging

Wij geven garantie op onze artikelen.

 

Garantie op slijtage

Bij graveren verwijderen wij (met behulp van een frees) daadwerkelijk een beetje materiaal uit het product. Als je ervoor kiest om het gegraveerde in te kleuren dan vullen wij het gegraveerde gedeelte met een laagje verf.

In principe slijt een gegraveerde tekst niet. Wij geven hier 3 jaar garantie op.

Ook de verf die wij gebruiken kan tegen weer en wind. De verf zit in het gegraveerde gedeelte en zit dus niet op het oppervlak. Omdat het materiaal verf wel gevoeliger is voor slijtage geven wij hier 2 jaar garantie op.

Binnen de garantietermijn kun je de producten (zeer) intensief gebruiken.

 

Garantie op verwerkingsfout

Bestellingen worden handmatig gemaakt en verwerkt middels onze graveermachine. Wij kopiëren de tekst rechtstreeks uit je bestelling om spelfouten te voorkomen.

Het blijft handwerk en de kans is aanwezig dat wij een fout maken. Denk hierbij aan een typfout, verkeerde positie, verkeerde kleur steen, verkeerde inkleuring, verkeerde opties, enzovoort.

Als wij een fout maken dan lossen wij dit uiteraard voor je op.

Stuur ons een email met je ordernummer en wat er niet goed is gegaan bij je bestelling. Wij vragen je ook bewijsmateriaal (foto’s) mee te sturen. 

 

Overige garantie

De termijn voor overige garantie is 1 jaar. Denk hierbij aan onze standaard producten.

 

Bij garantie vervangen wij altijd hetzelfde product voor een nieuw exemplaar.

Je kunt er niet voor kiezen om het product te wijzigen of de bestelling te annuleren tenzij wij het product niet meer kunnen leveren.

Als je recht op garantie hebt gelden dezelfde termijnen als voor een reguliere bestelling, tenzij wij de producten niet op voorraad hebben. Hierover houden wij uiteraard contact.

 

Voorbeelden garantie:

Sleutelhangers

Sleutelhangers worden gemaakt middels een schroefje in het blokje. Dit schroefje moet de gehele garantietermijn bij intensief gebruik blijven zitten. Doet dit schroefje dit niet, dan heb je recht op garantie.

Als je kiest voor de optie “ketting met ring” dan kies je niet voor de meest sterke variant. Bij verlies van het steentje heb je geen recht op garantie. De zwakste “schakel” in dit geheel is het knijpringetje tussen het schroefoogje op het blokje en het kettinkje van de sleutelhanger.

Daarom geven wij het advies om te kiezen voor de optie “ketting zonder ring” zodat je de zwakste schakel ertussenuit haalt.

 

Komt jouw bestelling niet in aanmerking voor garantie, maar ben je niet tevreden? Kijk dan op onze pagina “Klachten & Ontevreden”. Wij horen dit heel graag en er is vaak meer mogelijk dan je denkt!